Sepetim ( 0 )

HİNDİSTAN CEVİZİ YAĞI YENİ

Kod
2018
Fiyat
45,00 TL
15,40 TL'den başlayan taksitlerle!
Adet
17 dakika içerisinde sipariş verirseniz bugün kargoda
Aynı Gün
Kargo

Açıklama

Son günlerde hem gıda hemde kozmetik sektöründe son derece populer olan bir yağdır. Hindistancevizi yağı özellikle kozmetik sektörünün vazgeçilmezlerindendir. Bizler sabun yapımında hindistan cevizi yağını başlıca iki özelliğinden dolayı kullanırız. Bunlardan ilki doğal yollardan köpük sağlama özelliği, diğeri ise sabuna hijyen, temizleme özelliği kazandırmasıdır. Doğal sabun yapımında hindistan cevizi yağı olmazsa olmazlardandır.

Hindistan cevizi yağı aynı zamanda kremlerde, scruplarda, peelinglerde, losyonlarda vb. kozmetik ürünlerinde de sıkça kullanılmaktadır. Evde kendiniz için yapabileceğiniz el yapımı kremlerde, balmlarda, scruplarda, traş losyonlarında kesinlikle hindistancevizi yağını kullanmanızı tavsiye ederiz. Hindistan cevizi yağını saf haliyle , herhangi bir yağla karıştırmanıza gerek kalmadan da vucunuzda özellikle saclarınızda kullanabilirsiniz. Saçlarınız için saf haliyle kullanabileceğiniz gibi , badem yağı, bal, argan vb benzeri yağlarla ufak karışımlar yaparakta mükemmel sonuçlar alabilirsiniz.

Kredi Kartı Tek Çekim
45,00 TL
Kapıda Ödeme
45,00 TL ( Sadece Nakit )
KREDİ KARTI TAKSİT SEÇENEKLERİ
Taksit
Taksit
Tutar
Toplam
2
-
-
3
15,40 TL
46,20 TL
(Maximum)
İLGİLİ ÜRÜNLER